Mastertrainer

Velkommen til Mastertrainer.no

mastertrainer_Erlend Hvorfor? Denne siden vil fungere som et forum hvor jeg med jevne mellomrom kan dele og publisere mine tanker om temaene trening, helse og livsstil. Et sted hvor jeg kan komme med råd og tips, samt dele mine erfaringer. Målet er å skrive innlegg som er aktuelle, enkle å forstå, og ikke minst faglig forankret. Jeg kommer i liten grad til å skrive om detaljer og pirk som i teorien kan løfte allerede godt trente noen promille, selv om jeg personlig synes slike artikler kan være både spennende og underholdene. Det er ikke i detaljene skoen trykker for de aller fleste av oss. Det er de store linjene som avgjør om vi lykkes i å nå målene våre, og om fremgangen innebærer en varig endring.  Som fagutdannet innen helse og trening er jeg lite opptatt av trender og myter, men desto mer opptatt av hva som faktisk fungerer. Min Filosofi som personlig trener pt3 Trening er noe som ideelt sett skal være indre motivert, og lystbetont, men i mitt virke som personlig trener er jeg i utgangspunktet mindre opptatt av hvorfor folk velger å være aktive, så lenge de faktisk er det. Det handler om å ta ansvar for egen helse og fremtid.  Men min visjon og mitt mål er å hjelpe mennesker å finne glede i treningen gjennom mestring og fremgang. Å hjelpe enkeltpersoner å bli «fit» for strandsesongen 2015 er spennende og gøy. Men jeg føler likevel at det å jobbe med vanlige mennesker, med vanlige utfordringer er minst like motiverende, og faktisk ofte langt mer krevende.  Det er lite som kommer i nærheten av den gleden jeg finner ved å se at jeg bidra til å løfte enkeltindividers livskvalitet gjennom bedre helse, en lettere hverdag eller økt selvtillit. Min visjon er ikke å redde verden, men å hjelpe de som ønsker å gjøre en positiv livsstilsendring. Jeg kaller det «folkehelsearbeid one to one» En PT`s bekjennelser logo_hovedside2 Ved siden av den faglige og seriøse delen av siden vil jeg også skrive en mer tradisjonell blogg under overskriften «En PT`s bekjennelser». Her er målet å skrive en ærlig og mer privat blogg som gir et lite innblikk i denne trenerens hverdag. Om hvordan jeg forsøker å balansere mine ulike roller som personlig trener, foreleser, kjæreste, småbarnsfar og mosjonist.