Mastertrainer

Treningekspert for Antidoping Norge

10799514_10154813372870654_1648174668_n I jobben som Personlig Trener opplever jeg å få en rekke ulike forespørsler. Desverre må jeg takke nei til veldig mye pga tid og kapasitet. Men av og til dukker det opp forespørseler jeg ikke kan takke nei til. For en tid tilbake fikk jeg en forespørsel fra Antidoping Norge om jeg kunne tenke meg å sitte i deres nyopprettede ekspertpanel i rollen som treningsekspert. Doping kan jeg lite om, men trening har jeg etterhvert fått ganske god greie på. Jeg følte også at dette var en utmerket anledning til å markere et klart standpunkt i forhold til hva jeg mener om doping, og takket derfor selvfølgelig ja til dette.  Min rolle vil være å besvare spørsmål om trening, og jeg håper at jeg kan gjennom mine råd kan bidra til å spre kompetanse og forhåpentligvis bidra til at færre velger å begynne med ulovlige prestasjonsfremmende midler. logo  

ADN – Kunnskapssenteret – Ekspertpanel

Antidoping Norge har tradisjonelt sett rettet mesteparten av sitt fokus mot idretten og dopingproblematikken som finnes der. I år ble det for første gang bevilget driftsstilskudd for å øke innsatsen mot doping som samfunnsproblem, og som en del av dette arbeidet har ADN opprettet kunnskapssenteret. Kunnskapssenteret vil fungere som en informasjonsportal i denne kampen, og inneholder også et webbasert ekspertpanel som skal kunne besvare spørsmål fra publikum og fagpersoner.