Your address will show here +12 34 56 78
MasterTrainer

Erlend Vada

Trening og fysisk aktivitet er min lidenskap og hobby.

Gjennom 12 år som personlig trener har jeg tilegnet med bred erfaring om hva som skal til for å lykkes. Jeg kan ikke gjøre jobben for deg, men gjennom lang erfaring og høy kompetanse kan jeg veilede og guide deg på veien mot dine mål. 

  • Text Hover

års høyere utdanning

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole med en Bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse, og en Mastergrad i idrettsvitenskap.

års erfaring

Startet som personlig trener i 2006, og har siden 2008 arbeidet som Personlig trener på fulltid ved ELixia Colosseum.

Gjennomførte PT timer

Arbeidet med et bredt spekter ulike klienter. Alt fra spesialsoldater, artister, supermosjonister til mannen og kvinnen i gata.

Timer undervisning/sensur

Undervist og sensurert PT studenter ved NIH Aktiv (tidl.NIH FItness) siden 2008, og GOstudy siden 2011.

Ferdigheter

Jeg er opptatt av å ikke overselge meg selv som produkt. Selv om jeg i min utdanning har grunnleggende god kunnskap omkring det meste innen helse og trening, er det innenfor forebyggende trening, treningsplanlegging, og feltene styrke og muskelvekst jeg har min spesialitet. Jeg hjelper mange av mine kunder med utholdehet og ernæring også, men utøvere på høyt nivå i kondisjonsidrett og kunder med kompliserte sykdomsbilder og ernæringsforhold bør søke hjelp hos noen som er bedre kvalifisert. 

 

 

«KEEP IT SIMPLE»

-Trening er ikke vanskelig, så lenge du vet hva du driver med-

 

Styrke
0%
Muskelvekst
0%
Utholdenhet
0%
Kosthold
0%
Forebyggende trening
0%
Treningsplanlegging
0%

Årets PT 2013

Juryens Begrunnelse 'Erlend Vada har ikke bare lang erfaring innenfor yrket, men har også jobbet med en meget bred kundebase. Dette stiller ekstra høye krav til individuell tilpassing, oppfølging og hyppige oppdateringer, både faglig og personlig. At Årets PT lever opp til disse kravene, reflekteres av en stabil kundegruppe gjennom mange år. Erlend Vada er tydelig på viktigheten av dokumenterte treningsformer, men møter samtidig nye trender med åpenhet – og sunn, faglig skepsis. Dette kommer tydelig fram i veiledning av kunder, og heldigvis også når han uttaler seg i media. Vada gjør en eksepsjonelt god jobb ved undervisning av studenter, opplæring av nye PT-er, og videreutvikling hos kollegaer'.