PT`s bekjennelser

En PT`s bekjennelser

pbt2 Hei bloggen! Mange vil nok si at det er ille nok at jeg har fått, men egen nettside, men blogg? Hvorfor i alle dager skal jeg skrive det? Det er et ganske godt spørsmål og jeg har spurt meg selv om det samme flere ganger, uten egentlig å ha fått noe fullgodt svar. Har jeg egentlig noe å skrive om som andre kan være interessert i å lese? Mest sannsynlig ikke, og dessuten er jo ikke akkurat andre mangel på andre og sikkert mer «spennende» blogger. Som en treningskonservativ, godt etablert mannlig tidligere sleggekaster over 30 år, skal jeg nok slite litt med å konkurrere med en del av de populære treningsbloggene der ute. Jeg mistenker at jeg mangler en del av sentrale fortrinnene som kjennetegner populære fitnessbloggen, uten at vi trenger å gå nærmere inne på akkurat det:) Kanskje er det eksibisjonisten i meg som er motiverer meg for denne typen utlevering, for strengt tatt kan jeg ikke påstå at jeg lever et umåtelig spennende liv som bare må deles med offentligheten heller. Skal jeg være ærlig, og det må man jo være i en blogg, er jeg bare en helt vanlig fyr som er litt mer en gjennomsnittlig interessert i trening, og som jobber som personlig trener. me.happy Hvor regelmessig innleggene her vil bli gjenstår å se, men jeg tror jeg trygt kan si at hyppige poster med dagens antrekk og nye trender i fitnessbransjen vil høre til sjeldenhetene. Innleggene på hovedsiden av Mastertrainer.no vil ha et litt mer faglig og «seriøs» vinkling, men jeg har også lyst til å  ha et forum med litt mer takhøyde hvor jeg kan dele mine tanker og meninger rundt trening og helse, og ikke minst gi et lite innblikk i en personlig treners gjøren og laden. Målet er å skrive en ærlig blogg, og jeg skal forsøke å unngå at profilen blir for glanset og selvdyrkende. Når man presenterer seg som personlig trener blir man ofte automatisk satt i bås og sett på som en selvsentrert helsefrik, med sadistiske trekk og få interesseområder utover kaloritelling og sixpack. I media idoliseres vi som store forbilder og nærmest som orakler når det gjelder det meste som har mer eller mindre med trening å gjøre. Ofte er vi selv med på å bygge opp under disse karakteristikkene, for hvem ønsker vel ikke å fremstilles i et godt lys:) Imidlertid kjenner jeg meg ikke alltid helt igjen i hvordan vi oppfattes blant folk flest. Kanskje er det bare meg, men jeg kjenner ihvertfall godt igjen mange av de hverdagsutfordringene kundene mine beskriver. Hvordan klare å balansere jobb, forhold, barn, kosthold, sosiale relasjoner og ikke minst tid og krefter til egentrenining? I denne bloggen ønsker jeg å gi et innblikk i livet som personlig trener, og hvilke utfordringer og gleder denne livsførselen medfører. Så dersom du ønsker er bli bedre kjent med privatpersonen Erlend kan du stikke innom her i ny og ned. En_pts_bekjennelser