Mastertrainer, PT`s bekjennelser, Ukategorisert

2016 – Et tilbakeblikk på et helt ordinært år

2016 ble et år helt uten de grandiose høydepunktene. Ikke har jeg skrevet noen bøker, ikke har jeg åpnet noe eget treningssenter og jeg har faktisk ikke gjort noe som helst utenom det vanlige. Likevel har det ikke vært noe dårlig år. Fra et profesjonelt synspunkt jeg levert flere PT timer enn jeg har gjort på flere år, og sammen med mine kollegaer Stig Andre Wiggen og Joaquim Rasi har jeg feiret 10 årsjubileum ved Colosseum. Så takk til SAW for å invitere oss på middag, slik at vi fikk feiret oss selv. I tillegg satte PT teamet ved Elixia Colosseum i november en vanvittig konsernrekord med 2163 PT timer levert på 1 mnd.  Selv om mitt bidrag var relativt beskjedent var det morsomt å se et team som er opptatt av kvalitet, levere et så høyt volum, under den rette pisken.  Ellers har det som normalt blitt en del timer undervisningstimer ved NIH og det er hyggelig å observere det jeg mener er en trend, med stadig flinkere studenter. I tråd med tradisjonene har det også i 2016 blitt et par turer til Bali. Selv om det er upraktisk å reise bort fra familie og vanlige jobb to ganger i året, så er disse turene noe jeg setter stor pris på. For tro det eller ei, men på disse turene har jeg møtt mange flinke studenter med ambisjoner utover sol og surfing. På privaten går ting i sin vante gang med levering/ henting i barnehage, men i motsetning til i 2015 har vi nå lange perioder (les. Flere uker) uten barnerelatert sykefravær☺ Av og til treffer jeg også hun jeg bor sammen med, og det er som regel ganske hyggelig 😉 Vi har jo en liten tass på snart tre år som legger en del premisser, og min respekt for de med flete barn, og ikke minst aleneforeldre øker nærmest daglig.  Selv om det er en smule slitsomt, så er det også heldigvis veldig givende å se den menneskelige utviklingen på nært hold. Fysisk aktivitet står naturlig nok relativt høyt i kurs i vår lille familie, og det er med skam å melde at det nok er fruen som står for årets idrettsprestasjoner. Uten nevneverdig løpserfaring (før aug15) løp hun i mai birken (21km, terrengløp) på 1.47 og debuterte med full maratondistanse i Berlin i september (3.54).Selv holder jeg meg greit i form, og selv om jeg av og til blir observert løpe 4x4på mølla, så har jeg ingen umiddelbare planer om å følge i hennes fotspor. Jeg foretrekker fortsatt å løfte tunge ting, så få ganger som mulig. Faktisk hadde jeg en liten opptur i begynnelsen av desember når jeg løftet 190 kg ganske greit i knebøy. Det er det faktisk over 8 år siden sist jeg gjordeJ Kanskje det er mulig å tyne en liten pers eller to ut av kroppen fortsatt ………SONY DSC Andre høydepunkter i 2016 må vel være at jeg passerte 1000 følgere på instagram. Nå mangler det bare 99.000 til, så begynner det å ligne noe ………………

img_20160715_200927

Med en Islandsk samboer blir et par årlige turer til sagaøya og svigerfamilien der. Foto: @mastertrainer.no

img_20160805_084115

Det er ganske utrolig at han lille tassen her blir 3 år i februar:) (Han til venstre altså). Foto: Arni Runar Hrolfsson

DCIM102GOPROGOPR5140.

Sagaøya, Skagafrjordur.

DCIM102GOPROGOPR5599.

Å undervise er noe som gir meg veldig mye. Å ha muligheten til å gjøre dette i så stor grad som jeg gjør er jeg veldig takknemlig for.

På tross av få nyheter og at jeg ikke på noen måte har bidratt til noen revolusjon av bransjen er jeg godt fornøyd med året. Jeg har en flott liten familie, vi er alle friske, og har en romslig leilighet i tigerstaden.  Jeg har gode venner, og masse fantastiske kunder som gjør det mulig for meg å leve at å jobbe med noe jeg elsker. Jeg håper 2017 bringer mye av det samme som i året som gikk, og kanskje noe ekstra. For eksempel hadde en lottogevinst eller to vært helt ok!anna-og-erlend-1-of-1